Escape in the Park

Richie Hawtin i Paco Osuna – Festival techno a Espanya – Agost 2016

Escape In the Park 2016 tindrà lloc el proper Dissabte 6 d’Agost de 2016 a la localització dels Jardins de la Devesa (Girona), comptant amb la participació de l’influent artista anglo-canadenc Richie Hawtin, el barceloní Paco Osuna, l’americà Jon Gaiser, en format directe, la japonesa HITO i l’italià Fabio Florido.

En temps en els que la convivència amb l’entorn es sovint relegada a un segon terme per la quotidianitat urbana, les agències barcelonines Contrast i B4 Bookings, l’escola de músiques avançades EUMES, la plataforma de música electrònica gironina Electrona i l’Ajuntament de Girona proposen de manera conjunta una jornada fortament marcada per l’escapisme. Cedint protagonisme a un entorn natural integrat en la urbanitat i convidant l’assistent a una escapada marcada per la interacció entre les arts avançades i la natura.

Una experiència enfocada cap un entorn natural integrat en la urbanitat, equilibrant el progrés de l’home amb la natura, projectant el talent regional mitjançant obres eco-sostenibles realitzades per artistes locals i prenent la música d’avantguarda com a element integrador, tant en horari diürn com nocturn.

Galeria

Line up

Richie Hawtin

Richie Hawtin

Artista, DJ, pioner, conceptualista i ambaixador, més que ningú en la música electrònica moderna, Richie Hawtin ha demostrat de manera clara i constant ser un veritable innovador en el camp de la música electrònica des de la dècada dels 90.
El seu llegat és reconeixible durant la història del Techno en múltiples formats; tant en els aclamats segells discogràfics Plus 8 i Minus o els esdeveniments ENTER, una carrera que va començar a emetre senyals al món desde Detroit, epicentre del moviment, escena de la qual esdevingué pioner amb el seu àlies Plastikman.

Paco Osuna

Paco Osuna

Paco Osuna és avui un dels artistes nacionals amb més presència internacional. També, sens dubte, dels que més voltes donen pel món, punxant a tota mena de sales, festivals i esdeveniments a Europa, Àsia i Amèrica. Osuna porta més de 20 anys de carrera, caracteritzats pel treball constant, una proposta sempre sòlida i adaptable a qualsevol context, i una recerca incessant de noves vies d’expressió. Per ell totes les sessions són importants i és dels que creu que és imprescindible inventar i renovar-se per donar el millor de si mateix cada nit.

Gaiser live

Gaiser live

HITO

HITO

Fabio Florido

Fabio Florido

Localització

Jardins de la Devesa

Els Jardins de la Devesa s’ubiquen en la confluència dels rius Ter, Oñar i Güell, establint un microclima ideal per a la generació d’abundant vegetació, diferents tipologies de plantes i arbres que compten amb més de 150 anys. Té una extensió de 40 hectàrees, tractant-se del parc urbà més gran de la geografia catalana, cobertes per voltes creades pels plataners, uns 2.600 ubicats per tot el parc. La poca distància entre els exemplars els ha obligat a créixer més altura que en amplada, cosa que ha provocat que hagin arribat a assolir altures excepcionals de fins 60 metres.

La seva situació geogràfica converteix el Parc de La Devesa en un espai que permet tant gaudir dels paisatges com de les possibilitats d’oci que ofereix la zona. A més, tenint en compte la condició de ser capital de província, ofereix diversos mitjans de transport que permeten apropar-se a l’espai de manera còmode, ja sigui en tren, autobusos, vehicle particular o inclús avió comptant amb l’aeroport de Girona.

COM ARRIBAR

como llegar Escape in the Park Girona How to arrive
Shuttle

Girona

Contacte

PARTNERS

 

SPONSORS

MEDIA

by:solum simplices